Drilling

Drilling

bondura® er sertifisert i henhold til API 8C og FEM, og er godkjent for å erstatte eksisterende pinner i offshoreutstyr

Dokument:

img/icons/document-icon.png

Application sheet

Drilling

Last ned fil
img/icons/document-icon.png

References

Stena Don

Last ned fil
img/icons/document-icon.png

References

Transocean

Last ned fil

bondura® er installert i flere forskjellige typer utstyr for olje & gass næringen over hele verden, og er godkjent for å erstatte eksisterende pinner i offshore utstyr. Eksempler på posisjoner hvor bondura® blir brukt er clevis, dolly, topdrive, kompenserings-systemer, piperack kraner og annet pipe handling utstyr.

bondura® pin eliminerer slitasje, noe som sikrer en solid 180 graders fordeling av belastningen i innfestningen. Vår teknologi reduserer også behovet for vedlikehold på innfestningen ved å kutte behovet for linjeboring. Risikoen for sprekkdannelse i innfestningen vil reduseres og levetiden på utstyret vil forlenges.

bondura® teknologien reduserer nedetiden, optimaliserer maskin-ytelsen, øker brukervennligheten, gir hurtigere vedlikehold for både planlagt og ikke-planlagt vedlikehold, samtidig som den kutter vedlikeholdskostnader, øker utstyrets levetid og den generelle kvaliteten på utstyret. 

Kontakt oss for å lære mer om bondura® teknologien, og for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre utstyret.

Video: