Industri

Industri

bondura® er godkjent for å erstatte eksisterende pinner i anleggsmaskiner

Alle anleggsmaskiner - både små og store - vil oppleve slitasje i visse posisjoner på grunn av tung last. Det kan være i bom/rot på gravemaskin, skuffe på hjullaster, eller en tiltsylinder på dumper, mobilkran eller noen annen form for industrielt utstyr.

Når slark eller ovalitet oppstår i viktige posisjoner, blir maskinen vanskelig å håndtere, og etter som denne slitasjen på leddet øker vil behovet for nye pinner være stort. Det kan være en tidkrevende prosess ved bruk av vanlig sylindrisk pin, der du i ofte i tillegg må linjebore og sveise. Samtidig vet du at samme problem vil oppstå igjen om ikke så altfor lenge. 

Med bondura® eliminerer du disse problemene.

bondura® brukes i nye maskiner, da den gjør at det ikke vil oppstå noe som helst slitasje i innfestningen. Dette gir deg en maskin som arbeider med samme presisjon gjennom hele sin levetid.

bondura® brukes også i brukte maskiner, da den er godkjent for å erstatte sylindriske pinner i alt utstyr. Dermed unngår du både linjeboring og sveising, og du vil få et ledd som vil virke like bra som på en helt ny maskin.

Ofte oppstår problemer med pinner i felten, og å montere nye sylindriske pinner milevis fra nærmeste verksted kan være svært krevende. Nedetiden på maskinen blir forlenget med flere dager, og noen ganger til og med uker. Ved bruk av bondura® teknologien kan pinnene monteres og demonteres på bare minutter med å bruke vårt håndholdte verktøy. Ofte kan dette gjøres av bare en person. Kostnadene blir lave, samtidig som det er en trygg å enkel måte å løse problemene dine på.

Kontakt oss for å lære mer om bondura® teknologien, og for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre utstyret.